Het nieuwtje voor in de badkamer!


Je hebt vast wel al eens micellair water geprobeerd om je gelaat te reinigen, maar heb je je haar ook al eens gewassen met een micellaire shampoo? Nee? Dan moet je zeker even aandachtig verder lezen. Nivea lanceert namelijk een nieuw verzorgingssnufje op vlak van haarverzorging voor vrouwen die hun haar net zo willen verwennen als hun gelaat: de Nivea Comforting Micellar Shampoo en Nivea Purifying Micellar Shampoo. Net als het Micellair Water van Nivea zorgen deze vernieuwende shampoos, dankzij de unieke technologie van micellen, voor een doeltreffende en zachte reiniging. Het resultaat? Soepel en glanzend haar vol vitaliteit!


Micellen, oliemoleculen ingekapseld in water, zijn niet alleen onmisbaar voor een grondige reiniging van gelaat, maar ook van het haar. Daarom verwerkte Nivea dit ingrediënt ook in een nieuw gamma van shampoos. Omdat iedere haardos verschillend is, is er voor de vette hoofdhuid een zuiverende variant en voor de gevoelige hoofdhuid een verzachtende variant. De micellen verwijderen zonder problemen onzuiverheden en talg op het haaroppervlak waardoor je hoofdhuid in alle zachtheid gereinigd wordt.


De Nivea Comforting Micellar Shampoo is er voor het kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid met kalmerende werking. De shampoo verstevigt het haar en maakt het soepel zonder de natuurlijke barrière te verstoren. De Waterlelie extracten zorgen niet alleen voor een heerlijke bloemengeur, maar ook voor een voedende en beschermde verzorging die uw haar opnieuw laat stralen.

De Nivea Purifying Micellar Shampoo is er voor normaal tot vet haar en hoofdhuid, reinigt het haar doeltreffend en zorgt voor een stralende glans. Het zuiverende en verfrissende Citroenmelisse extract zorgt voor een langdurig fris resultaat en respecteert de pH-waarde van de hoofdhuid.

Beide shampoos bevatten 400 ml en zijn voor 4,99 euro te vinden in de drogisterij.

Zou jij deze micellaire shampoo ook wel eens willen gebruiken?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

2 reacties:

  1. Klinkt goed! Ik ben meestal heel tevreden over Niveau producten! En zeker over hun make-up removers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hun removers heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ben altijd wel al tevreden geweest van hun bodylotions en handcrèmes :-)

      Delete

Double tap