Cadeautips voor moederdag!

De voorbije weken zijn zo enorm snel voorbijgevlogen, dat ik bijna niet kan geloven dat het alweer bijna moederdag is. Elk jaar opnieuw cadeautjes verzinnen is niet meteen mijn meest sterke kant, daarom dat ik nu al even een lijstje heb gemaakt van de leukste cadeautjes voor moederdag op 8 mei. Deze deel ik maar al te graag op mijn blog zodat jullie er misschien ook inspiratie uit kunnen halen. You're welcome!


DOVE

Dove springt mee op de Moederdag-trein door een wel héél leuke actie te organiseren. Via Dove kan je je mama een originele postkaart sturen met een eigen foto én complimentje recht uit je hart. Dove zorgt ervoor dat het in de week van Moederdag in je mama's brievenbus terechtkomt. Als kers op de taart kan je ook nog een extra topcadeau voor je mama winnen! Wil je liever een echt cadeau geven, dan heeft Dove ook enkele leuke geschenkverpakkingen (vanaf 5,99 euro) om je mama in de watten te leggen.


ONLY YOU

Als jouw moeder zich graag opmaakt, heeft ONLY YOU het ideale geschenk voor haar. Twee nagellaksets (12,95 euro) met mooie pastelkleurtjes, perfect voor de lente die eraan komt. Deze romantische, rustgevende tinten geven haar een aura van zelfverzekerdheid en elegantie en zullen haar look voor Moederdag perfect vervolledigen. Daarnaast heeft ONLY YOU ook drie prachtige paletten uitgebracht in small (9,95 euro), medium (16,95 euro) en large (24,95 euro) om je moeder helemaal te verwennen.


EYOBA.NL

Ik schreef eerder al over de prachtige vazen van Eyoba.nl, maar ook voor moederdag kan je hier perfect terecht voor een cadeautje. De leukste moederdagcadeaus kan je t.e.m. 8 mei shoppen met 7,5% korting en zelfs tot 60% korting op design meubelen! Naast een gezellig ontbijt op bed kan je misschien ook iets leuks geven voor in huis?


JYB COSMETICS

Heeft je mama dit jaar echt eens een goede huidverzorging nodig? Geef haar dan de luxekoffer van JYB Cosmetics (350 euro). Hierin zitten 10 exclusieve producten die de JYB-collectie perfect weerspiegelen. Deze producten zijn onmisbaar om je huid optimaal te verzorgen in een wereld die dag na dag je energie opslorpt. De producten hebben originele namen als 'Eye Look Good' of 'Sweet Dreams'. Hun biologische, milieuvriendelijke, allergeenvrije formules bieden alles wat je huid nodig heeft. JYB Cosmetics is een 100% Belgisch merk waarvan de producten gemaakt zijn op basis van hoogwaardige, plantaardige oliën, het zuiverste en biologische bloemenwater en exclusieve formules.


SISLEY

Als je je mama écht een keer in de (luxe) watten wilt leggen dit jaar, kies dan voor de dag- en nachtcrème van Sisley. Ik schreef hier al eerder een review over en liet mijn eigen mama als proefkonijn spelen. Sisley kwam niet alleen met deze fijne crème op de markt maar ze linkten hier ook een goed doel aan. Sisley steunt namelijk al 3 jaar de stichting KISANY die Afrikaanse vrouwen weer werk en waardigheid bieden. Samen startte Sisley en KISANY dit jaar het project 'Merci Maman' op, waarbij de kinderen van deze vrouwen gesteund worden in hun studies of bij het oprichten van een eigen onderneming. De Afrikaanse vrouwen creëren prachtige toilettassen gemaakt van hoogwaardig Libeco-linnen. Sisley steunt deze actie volledig waardoor je bij aankoop van twee Sisley-producten zo'n handgemaakte toilettas krijgt. Verwen je mama dus met twee producten van Sisley en steun tegelijk dit prachtige doel! 

Wat ga jij dit jaar geven voor moederdag?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

3 reacties:

  1. Wat een leuke tips allemaal! Dat ONLY YOU merk ziet er leuk uit zeg, ik kende het nog niet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel! Zeker eens opzoeken dan, kan je kopen bij Ici Paris XL :-)

      Delete

Double tap