Laat je verwennen door Dove


Dove is continue bezig met het vernieuwen van producten en ik heb het geluk dat ik daar vaak het proefkonijn voor mag zijn. Yaay, lucky me! Nu lanceert Dove de Nourishing Care & Oil-lijn. Eén voor één innovatieve producten die een oplossing bieden voor één van de meest voorkomende problemen die vrouwen na het douchen ervaren: een droge huid. De exclusieve formule van Dove reinigt jouw huid, verwijdert onzuiverheden en houdt tegelijkertijd de hydratatie van de huid op peil. Zo kan de huid zich herstellen en is jouw huid optimaal beschermd. Het oosterse parfum heeft direct een betoverend effect en geeft je een gelukzalig gevoel.


Dove kwam uit met een nieuwe Body Wash en Shower Oil: de perfecte combinatie om je huid te voeden en te hydrateren. De Body Wash is een douchecrème met oliepareltjes die Marokkaanse Arganolie bevatten. De Shower Oil is een douche-olie met 55% voedende oliën en verandert onder de douche in een fijn geurend schuim.


Met deze twee producten ben je volledig klaar om de winter in te gaan. Zij zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over een droge huid. Dankzij het amberachtige parfum met oriëntaalse geurnoten is het Dove Nourishing Care & Oil gamma bovendien een waar avontuur voor de zintuigen. Met de producten van Dove Nourishing Care & Oil wordt jouw droge huid gehydrateerd, gevoed en beschermd. Zo droom je onder de douche weg naar exotische oorden door het betoverende effect van het oosterse parfum. De douchecrème is te koop bij alle supermarkten en drogisterijen. De douche-olie is verkrijgbaar bij Delhaize of Kruidvat.


Gebruik jij graag de producten van Dove?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

2 reacties:

  1. Ik vind dit heerlijke producten voor het najaar. De body wash is hier bijna op!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zalige producten hé, echte verwennerij na een lange werkdag!

      Delete

Double tap